S-a aflat cât câștigă cu adevărat din muzică soliștii Cornelia și Lupu Rednic! Ea încasează dublu față de el!

Câștigurile din muzică ale soților Cornelia și Lupu Rednic s-au diminuat.

Cântărețul de muzică populară Lupu Rednic este angajat în Ministerul Afacerilor Interne, la centrul Cultural al MAI, astfel că își depune, în fiecare an, declarația de avere. În 201, acesta a completat veniturile pe care le-a realizat în 2016 alături de soția sa, Cornelia.

Din muzică, în principal din drepturi de autor, concerte și apariții la televiziuni, Lupu Rednic a încasat 22.821 de lei, în timp ce partenera sa de viață a câștigat 43.568 de lei. În total, Cornelia și Lupu Rednic au avut venituri totale de 66.389 de lei în 2016, adică aproximativ 15.000 de euro.

Suma este de două ori mai mică decât cea câștigată în 2015. Potrivit declarației de avedere din 2016, Cornelia și Lupu Rednic au făcut peste 110.000 lei ( aproximativ 25.000 de euro) din concerte, 60.000 de lei din drepturi de autor (peste 13.000 de euro), iar Cornelia a mai primit încă 9.000 de lei ca șefă a companiei de înregistrări pe care soții Rednic o dețin în Sighetu Marmației, totalul fiind de aproape 30.000 de euro.

În plus, soții Rednic mai dețin un teren și o casă la Sighetu Marmației, un apartament în București, iar datoriile la bancă se ridică la 82 de mii de euro.

Cornelia si Lupu Rednic sunt casatoriti de peste 20 de ani si desi au avut o cariera de succes, cei doi nu au reusit pana acum sa isi implineasca un mare vis , acela de a avea un copil.

De-alungul anilor cei doi artisti s-au facut remarcati atat in tara cat si in strainatate, reusind sa isi construiasca o cariera de succes pe scena muzicala. Insa, pentru ei asta nu e tot. Cornelia si Lupu au un mare regret. Acela ca nu au devenit parinti desi sunt casatoriti de foarte multi ani.

Daca in urma cu aproape patru ani Lupu Rednic, in varsta de 46 de ani si sotia lui, declarau ca muncesc din greu sa faca un copil, de curand, artisti au marturisit ca nu le trebuie unul si ca nu sunt pregatiti pentru asa ceva, spre uimirea apropiatilor care sperau ca minunea sa se intample in curand.

Insa, pana la urma adevarul a iesit la iveala si am aflat care este adevaratul motiv pentru care Cornelia Rednic nu a ramas insarcinata.

„Ei isi doresc copii de mai multa vreme, insa nu poate sa faca. In urma cu trei ani ziceau ca isi doresc si ca sunt pregatiti. De curand au zis ca nu vor sa aiba copii pentru ca nu au timp de ei. Adevarul este ca nu pot avea copii, in ciuda unor tratamente. Din cate stiu ei nu si-au pierdut increderea. Inca spera si sa le ajute Dumnezeu Toata lumea ii intreaba cand vor deveni parinti si intotdeauna gasesc cate o scuza spunand ca nu vor sa faca asta. Adevarul este cu totul altul. Inca nu se stie care este cauza”, ne-a declarat o sursa din anturajul celor doi.

Comments

comments